Monday, 13 January 2014

~:: Kisah Hidup Student ::~

Selamat malam semua. Alhamdulillah masih dipanjang kan umo untuk merapu lagi disini..hehehe...disini aku nak citer la sikit saki baki sebagai seorang student. gembira ada sedih pun ad bile da hbis exam ni..gembira sekita, pastu menanti debaran result plak, pastu pikir nk sambung stdy ke nk kije ke nak "KAWIN" ke..CAPLOCK sikit kawin tu..kasi jelas sikit..hahaha..banyak kenangan zaman study ni, nk cter satu persatu cam panjang plak..orang pun mesti boring nak bacenye..aku ni suka bjalan..pantang ad mase free + ad isi lam poket..trus gerak..xkisah la g mne2 pun..tman setia bjalan mestilah nadiah, malia ngn k.wana..satu kepala kan...kaki bjalan..lpas ni xdpat da la bjalan ngn diorang..masing-masing dengan hala tuju diorang. xkisah la, asal diorang xlupa aku..sweet tak kat situ..hahaha...malas la nk merepek nye. mata pun da ngantuk ni...tgk la gambar sepanjang kami bersama 2010-2014 sebagai tontonan anda-anda semua...NITE...^_^



eh2...skeping je ad..lupe plak gmbr ad lam laptop lain..maap la yer..len kali la upload..bila mata da ngantuk..apa pun xbole.... :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...